Nyelvet választ
Bejelentkezés
Felhasználó:
Jelszó:
regisztráció
Statisztika
Regisztrált felhasználó 6.467, Felhasználó online 15 (regisztrált 1, nem regisztrált 14)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
© 2015 www.pannonia-ring.com

A PanBazár magánszemélyeknek ad lehetőséget arra, hogy bazárunkban motorral kapcsolatos dolgokat keressen ill. érdeklődőknek felkínáljon. Ez a szolgáltatás regisztrált felhasználók számára ingyenes. Felhasználóink hirdetései 14 napig olvashatók az interneten, utána automatikusan vissza lesznek vonva. Az idő a hirdetés utolsó változtatásától ill. aktualizálásától számolandó. Ez azt a célt szolgálja, hogy hirdetéseink mindig aktuálisak legyenek.


A regisztrált felhasználó bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja hirdetését a "Hirdetést változtat" menüponttal. A "Keres / Megmutat" menüpont alatt a keresést pl. kategória vagy "Keres/Kínál" szerint lehet behatárolni. A jövőben még további keresési kritériumot ill. behatárolási lehetőséget is rendelkezésre bocsájtunk.


Jelenleg szándékosan korlátozzuk a keresési kategóriákat. Ám az igények alakulása szerint a jövőben újabb és újabb kategóriákat fogunk csatolni.


Bármilyen problémával vagy javaslattal fordulj a következő címre: panboerse@pannonia-ring.com


A PanBazár törvényellenes használatát szintén a panboerse@pannonia-ring.comra jelentheted (kérjük, add meg a hirdetés számát is).Sok sikert kívánunk a PanBazárban!
Esemény ma
pannonia-racing
Esemény holnap
pannonia-racing
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés